Obsah
1 vztah: Mravenčík bělovousý.
Mravenčík bělovousý
Mravenčík bělovousý (Biatas nigropectus) je zpěvný pták obývající oblast Atlantického lesa na jihu Brazílie a v argentinské provincii Misiones do nadmořské výšky 1200 m. Žije skrytě v houštinách bambusu Guadua, jeho potravou jsou mravenci a další hmyz.

